• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Akuvox montage-instructies

Wat zit er in de doos

R20A .. 1x

1x

M2.5x6 .. 6x

ST4x20 .. 4x

4x

1x

M3x6 .. 2x

M4x30 .. 2x

1x

3x

4x

Installatie van wandmontage armatuur

Bevestig de wandmontagebeugel op de inbouwdoos met twee M4x30 schroeven.

Markeer de twee gaten van de montagebeugel aan de muur.

Verwijder twee M4x30-schroeven en verwijder de wandmontagebeugel.

Gebruik een boor met een diameter van 5 mm om twee gaten met een diepte van 25 mm te maken op de gemarkeerde posities.

Steek twee pluggen in de gaten.

Bevestig de wandmontagebeugel met twee ST4x20-schroeven en twee M4x30-schroeven.

Installatie van achteromslag

Hang R20A voor een gemakkelijke bedrading met touw aan de wandmontagebeugel.

Zorg ervoor dat kabels door de achtercover gaan en aansluiten op de overeenkomstige interfaces van het moederbord.

Bevestig de achterklep met vier M2.5x6-schroeven en bevestig vervolgens vier schroeven voor wandmontage op de achterkant van de R20A.

Selecteer een rubberen plug van een geschikte maat om alle kabels in de achtercover te steken. Bevestig de kabelvergrendelingsplaat aan de achterkant met twee M2.5x6-schroeven.

Steek de vier schroeven voor wandmontage op het apparaat in de overeenkomstige gaten op de montagebeugel en druk vervolgens naar beneden om de schroeven voor wandmontage in de groef te schuiven. Gebruik vervolgens de inbussleutel om het apparaat vast te draaien met twee M3x6-schroeven.

Controleer na een succesvolle installatie de stabiliteit van het apparaat.

Zie de originele handleiding [EN]