• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • DALI

1. STAP: Verbind RESI DALI GATEWAY met elke vrije Taphome BUS-terminal

1. STAP: INSTELLINGEN DIP-SCHAKELAAR RESI DALI GATEWAY

Voor een goede integratie is het noodzakelijk om RESI DALI Gateway te gebruiken met de volgende instellingen (Schakelaar 1 = UIT, Schakelaar 2 = UIT, Schakelaar 3 = AAN, Schakelaar 4 = AAN)

1. STAP: Configuratie binnen TAPHOME

• Nieuwe hardware-interface toevoegen

• Stel algemene instellingen in voor de RESI DALI Gateway

• Voeg een DALI-apparaat toe uit de sjabloon

Het resultaat - 4 DALI-dimmeruitgangen volledig bestuurd door Taphome

Als u meer DALI-lampen wilt bedienen, gebruikt u de RESI DALI-sjabloon opnieuw. Houd er rekening mee dat het startadres van de dimmer correct moet zijn ingesteld om de juiste korte adressen voor de nieuw geïmporteerde lampen te krijgen.

U kunt de korte adressen van elke lamp controleren of bewerken via RESI DALI Modbus Configurator en USB serieel converter. Vervolgens kunt u de korte adressen in de Taphome-toepassing controleren of corrigeren: