• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • RGB / RGBW Lichten basisconfiguratie

Voor RGB / RGBW-lichten is de TapHome LEDOC12-module de beste en meest complete hardware-optie. Voor de besturing van RGB / RGBW-lichten moet u RGB-licht inschakelen, inclusief alle gerelateerde kleurkanalen op de LEDOC12. Deze eenvoudige stap maakt een RGB Light-apparaat.

Zorg ervoor dat u de juiste striplengte gebruikt die de 4A-limiet per uitgang niet overschrijdt. Gebruik hiervoor de eenvoudige formule - Belasting in Watt / Voltage in Volt = Stroom in Ampère voor elke meter strip (bijv. 12 W / 24 V = 0,5 A per meter).

1. Ga naar de LEDOC12-module om RGB / RGBW-licht te creëren in de TapHome-toepassing en schakel RGB in onder RGB-lichten waar u alle gerelateerde kleurkanalen moet configureren.