• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Integreer meerdere Core control units

Voor het blootstellen van apparaten in het Integratieprotocol gaat u eerst naar Apparaten vrijgeven en kiest u Nieuwe interface toevoegen . Kies uit de aangeboden interfaces een van Integratieprotocol RS485, Integratieprotocol TCP of Integratieprotocol UDP :

Na het toevoegen van de interface volgens type vult u andere parameters. Stel een unieke interface-ID in voor elke interface als u de adresmodus wilt gebruiken.

Kies terminal voor communicatie en vul communicatieparameters voor RS485. Stel alle seriële lijnparameters in zoals vereist door de verbonden client.

Stel de TCP-poort van de slave-interface in:

Stel de UDP-poort van de slave-interface in:

Gebruik vervolgens Apparaat toevoegen om uw apparaten toe te voegen aan de zichtbare apparaten:

Kies apparaat uit de lijst met aangeboden apparaten. Houd er rekening mee dat reeds toegevoegde apparaten worden geschaduwd.

Na het toevoegen van het apparaat wordt het weergegeven in de lijst met apparaten voor de interface van het integratieprotocol:

Klik op apparaat om informatie hierover weer te geven, automatisch gegenereerde apparaat-ID te wijzigen of apparaat van zichtbare apparaten te verwijderen.

Kies een van de integratieprotocolinterfaces - volgens de eerder gebruikte interface voor blootgestelde apparaten. Stel vervolgens parameters in voor de geselecteerde interface.

Kies bij gebruik van de seriële interface terminal- en communicatieparameters van de seriële lijn:

Wanneer u de TCP-interface gebruikt, stelt u het IP-adres en de poort van de slave-interface in:

Stel bij gebruik van de UDP-interface het UDP-adres en de poort van de slave-interface in. UDP-adres kan de indeling van het uitzendadres hebben. Uitzendadres heeft 255 in het adresgedeelte dat moet worden uitgezonden. In het volgende voorbeeld worden alle adressen in subnet 192.168.100 geadresseerd:

Houd er rekening mee dat het na het invullen van de parameters noodzakelijk is om ze op te slaan voor de volgende acties.

Klik in geconfigureerde parameters op Nieuwe apparaten zoeken . Slave Core waar blootgestelde apparaten zijn geconfigureerd, moeten op dit moment gereed zijn.

Na het voltooien van de zoekopdracht worden alle gevonden apparaten weergegeven met de originele namen:

Keer terug naar het hoofdinterfacescherm en u ziet al uw apparaten. Houd er rekening mee dat het serienummer van het apparaat eindigt met slave-interface-ID en slave-apparaat-ID.