• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Hysteresisbesturing configureren via vergelijking Smart Rule

Het onderstaande voorbeeld laat zien hoe het vullen van de retentietank moet worden geconfigureerd op basis van de meting van het minimale en maximale waterniveau.

Ingangen:

• Reed contact voor min niveau (naam variabele: St)
    • Reed contact voor max niveau (naam variabele: St1)

Output:

• Digitale uitgang voor bediening van klep of pomp (naam: klep)

Vergelijking configureren Smart Rule

Vergelijking Smart Rule heeft een interne variabele met de naam LastState. Deze variabele retourneert TRUE of FALSE op basis van het laatste resultaat van de evaluatie van deze Smart Rule.

Vergelijking

(LastState AND! St1) OF (! LastState AND! St)

Actie

Als het resultaat WAAR is: Klep ... Aanzetten

Als het resultaat ONWAAR is: Klep ... Uitschakelen

Looptijd

Minimale duur ... 0:05:00 minuten