• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Invoering

TapHome-regeleenheid (Core) kan informatie over apparaten verstrekken aan andere regeleenheden of centrale gebouwenbeheersystemen. Deze communicatie is bidirectioneel, daarom kunnen apparaten ook opdrachten ontvangen van externe omgevingen.

Om een hoog beveiligingsniveau te bieden, moet u deze functie inschakelen voor specifieke apparaten. In Menu → Instellingen → Apparaten blootstellen, kunt u een interface definiëren voor het verbinden van TapHome met systemen van derden. Beschikbare interfaces:

In Instellingen → Apparaten blootstellen, voegt u gewoon apparaten uit uw installatie toe aan de lijst, en deze worden "blootgesteld" aan systemen van derden in bidirectionele communicatie.