• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Home assistant

Door de integratie kunt u het blootgestelde apparaat bedienen met behulp van de Home Assistant. De integratie gebruikt TapHome API.

Ondersteunde apparaten

Lichten

• Uitschakelen
    • Intensiteitscontrole
    • Kleuraanpassing

Schakelaars

• Stopcontacten
    • Digitale uitgangen

Afscherming

• Niveau-instelling
    • Bij jaloezieën kan de lamelhoek worden ingesteld

Garagedeurbediening

Sensoren

• Temperatuur
    • Vochtigheid
    • TapHome-variabelen
    • Beweging
    • Elektrisch verbruik
    • Helderheid
    • CO2
    • Windsnelheid

Installatie

Installeer integratie met Home Assistant met HACS.
    HACS > Integratie > Opslagplaats verkennen en toevoegen > TapHome > Opslagplaats installeren

Handmatige installatie

Als alternatief kunt u handmatige installatie gebruiken.
    Kopieert de /custom_components/taphome/inhoud van de repository naar de map.

Configuratie

Stel uw apparaat TapHome API . De apparaattoken en id moeten worden toegevoegd aan de Home Assistant-configuratie. Voor een beschrijving van de configuratie, zie hier