• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • LED-indicaties van Core-eenheid

LED 1: Core tot versie 1.4 - Power Core Versie 2.0 en hoger: Driemaal knipperen na het inschakelen van de stroom geeft de start van het systeem aan (opstarten). In andere gevallen signaleert het de communicatiestatus met andere modules op de TapHome-bus (voor meer informatie, zie de sectie "Indicaties van LED-busmodules")

LED 2: Systeem werkt. Gevestigde verbinding met lokaal netwerk.

LED 3: verbonden met cloud. Toegang op afstand is mogelijk.

Foutstaten

LED 2
    LAN

LED 3 internet

Omschrijving

UIT

UIT

Systeem start niet op

KNIPPER SNEL

UIT

LAN-kabel is losgekoppeld

FLASH

UIT

Apparaat heeft geen IP-adres toegewezen

AAN

FLASH

TapHome Core firmware is niet actief

AAN

FLASH

TapHome Core-firmware kan geen verbinding maken met de cloud

AAN

UIT

TapHome Core-firmware kan geen verbinding maken met de cloud

FLASH

FLASH

Apparaat heeft probleem met DNS-instellingen

KNIPPER SNEL

KNIPPER SNEL

Apparaat kan geen verbinding maken met internet

AAN

AAN

TapHome Core-firmware is actief en is verbonden met de cloud