• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2017.1 - Automatisering van jaloezieën - Diepte van zonnestralen

De Smart Rule Jaloezie-aanpassing volgens zon heeft een belangrijke update ontvangen.

• Niveau van jaloezieën : Optie om te bepalen hoeveel meter direct zonlicht moet worden binnengelaten - voor het geval gebruikers de zonnestralen niet helemaal willen blokkeren. Deze instelling kan ook handig zijn voor rolluiken.
    • Hoek van jaloezieën : Optie om jaloezieën naar beneden te houden en alleen de hoek te regelen.