• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • TapHome naar KNX

Met de functie Expose-apparaten kunt u TapHome IO-modules op de eigen bus gebruiken en zichtbaar / beschikbaar maken in ETS.

1.

KNX gateway

Volg om KNX Gateway toe te voegen het eerste hoofdstuk in KNX-apparaten in de TapHome-gids.

2.

Voeg de KNX-interface toe aan Expose Devices

Kies in Instellingen Apparaten blootstellen en klik op Nieuwe interface toevoegen:

Selecteer KNX uit de interfacelijst:

Keer terug naar Expose-interfaces en klik op KNX. Selecteer KNX Gateway en kies het KNXG-apparaat uit de lijst en klik op volgende:

3.

Voeg apparaten toe aan KNX Expose Devices Interface

Wanneer de KNX-interface is gedefinieerd, kunt u klikken op Apparaat toevoegen:

Kies uit de lijst met apparaten en klik op Volgende:

Selecteer het nieuwe blootgestelde apparaat en vul de parameters gedefinieerd in ETS voor het wijzigen van gegevens tussen TapHome-bus en KNX-bus:

DTPIndex is het gegevenspuntnummer, DTPType is het gegevenspunttype. CommandType definieert de TapHome-apparaatactie die moet worden blootgesteld aan de KNX-bus.