• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Maak verbinding met Core, stel een nieuwe locatie in, voeg modules toe, update

Voor je eerste installatie

Installeer een gratis app "TapHome Official". Beschikbaar voor Windows 10 (voor softwareversie 2019.1 en hoger), Android en iOS.

Er is slechts één app voor installateurs en gebruikers. Het is mogelijk om toegangsrechten voor groepen gebruikers te beperken.

Mogelijk kunt u kiezen uit de versies TapHome Official of TapHome Next. Beide apps kunnen parallel worden geïnstalleerd en gebruikt.

Account

Start de app en maak een account aan. Al uw toekomstige TapHome-installaties worden gekoppeld aan deze zogenaamde Wereldwijd account .

Geen internet op het lokale wifi-netwerk / offline instellen

Verbind Core met behulp van een LAN-kabel met WiFi-router. We raden aan om uw eigen router te gebruiken. Verbind uw telefoon, tablet of notebook met hetzelfde wifi-netwerk.

1. Wanneer u de app start, kiest u in het eerste scherm onderaan Verbinden via LAN

2. Geen internet op het lokale wifi-netwerk / offline instellen

3. Voer in het volgende scherm de locatienaam in, zodat u deze later gemakkelijk tussen uw andere installaties kunt identificeren, bijvoorbeeld de naam van de klant en de stad. Gebruik geen locatienamen zoals "Home", "Demo" enz. Voer toegangstoken in, het is de 16-cijferige code die op Core is afgedrukt. Voer uw e-mailadres in dat u gebruikt om in te loggen op uw wereldwijde account. Hiermee krijgt u externe toegang voor dit account.

Om Verbinding te maken via LAN , kunt u altijd een vooraf gedefinieerde lokale gebruikersaccount gebruiken met gebruikersnaam admin , wachtwoord admin .

Internet beschikbaar op het lokale wifi-netwerk / online setup

Verbind Core via een LAN-kabel met de wifi-router met internet. Verbind uw telefoon, tablet of notebook met hetzelfde wifi-netwerk.

Als u een nieuwe partner bent, wilt u misschien uw wifi-router op de site achterlaten met een simkaart met internet. Indien nodig kan ons technische ondersteuningsteam u op afstand helpen.

1. Start de app. Meld u aan met uw Wereldwijd account (e-mailadres / wachtwoord).
    2. U wordt gevraagd om Nieuwe locatie . Als u al andere locaties aan uw account hebt gekoppeld, gaat u naar Instellingen Voeg locatie toe .
    3. Core zal worden ontdekt op het lokale netwerk met de naam Nieuwe locatie . Tik het.
    4. Voer de locatienaam in, zodat u deze later gemakkelijk kunt identificeren wanneer u tussen uw andere installaties schakelt, bijv. Voer de naam van de klant en de stad in. Gebruik geen locatienamen zoals "Home", "Demo" enz. Voer Toegangstoken in, dit is de 16-cijferige code die is afgedrukt op Core . Voer uw e-mailadres in dat u gebruikt als een login voor uw wereldwijde account. Hiermee krijgt u externe toegang voor dit account.

Voeg modules toe

Sluit alle modules aan op Core . Kies Instellingen Hardware Tik op Home Bus Nieuwe apparaten zoeken . Modules die zijn verbonden met Core worden weergegeven.

Update Core en modules Open Instellingen Software updates :

• Kies Update naar versie XY om Core bij te werken
    • Kies Update alle modules om de firmware in alle modules bij te werken.

Toegang op afstand

Vergeet alsjeblieft niet om je Wereldwijd account toe te voegen aan de gebruikerslijst zodat je op afstand toegang hebt tot de installatie (buiten het lokale netwerk). Voeg gebruiker support@taphome.com als u onze hulp op afstand wilt.