• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Maak verbinding met Core, stel een nieuwe locatie in, voeg modules toe, update

Voor je eerste installatie

Installeer de gratis app " TapHome Official ". De applicatie is beschikbaar voor Windows 11 (voor softwareversie 2019.1 en hoger), Android en iOS.

Er is slechts één app voor installateurs en gebruikers. Het is mogelijk om toegangsrechten voor groepen gebruikers te beperken.

U kunt kiezen tussen de stabiele versie TapHome Official of de bètaversie met de nieuwste functies TapHome Next . Beide applicaties kunnen tegelijkertijd worden geïnstalleerd en gebruikt.

Account

Start de app en maak een TapHome-account aan (e-mail/wachtwoord). Al uw toekomstige installaties worden automatisch aan deze account gekoppeld.

Een nieuwe besturingseenheid opzetten

Verbind Core via een LAN-kabel met de wifi-router met internet. Verbind uw telefoon, tablet of notebook met hetzelfde wifi-netwerk.

1. Als er nog geen locatie aan uw account is toegewezen, verschijnt de optie Locatie toevoegen. Bevestig het.
    2. Selecteer in de lijst met locaties het station dat is gemarkeerd als < Nieuwe locatie > .
    3. Geef de locatie een naam zodat u deze later gemakkelijk kunt herkennen tussen andere installaties. Voer vervolgens de toegangscode (toegangstoken) in - 16-cijferige code op de sticker op de besturingseenheid.
    4. U heeft de besturingseenheid succesvol ingesteld en heeft service-, beheerders- en gebruikerstoegang gekregen.
    5. De laatste stap is het updaten van de besturingseenheid. Koppel het apparaat niet los tijdens de update (3-5 minuten).

Voeg modules toe

Sluit alle modules aan op Core . Kies Instellingen Hardware Tik op Home Bus Nieuwe apparaten zoeken . Modules die zijn verbonden met Core worden weergegeven.

Toegang op afstand

Vergeet niet uw TapHome account toe te voegen aan uw gebruikerslijst, zodat u op afstand (buiten uw lokale netwerk) toegang heeft tot de installatie. Als u onze hulp op afstand wilt, voeg dan de gebruiker support@taphome.com toe.

LAN / Remote access

Ak sa riadiaca jednotka nachádza v rovnakej sieti ako vaša TapHome aplikácia, pripojenie je vždy lokálne - bez potreby internetu.

Indikácia lokálneho alebo vzdialeného pripojenia je zobrazená

• v menu vľavo hore

• v Nastavenia → My location → Connected users

• v Nastavenia → All users

V zozname lokácií sú použité ikony:

Nová lokácia

Lokácia je prístupná cez LAN alebo na diaľku

Lokácia je prístupná cez LAN, a nie je prístupná na diaľku

Lokácia nie je prístupná ani cez LAN, ani na diaľku