LED-indicaties van busmodules

De onderstaande informatie is beschikbaar voor TapHome Bus-modules met firmwareversie 25 of hoger.

Informatieve staten

LED

Omschrijving

AAN

Apparaat wordt gevoed en communiceert met Core-regeleenheid. (/) Alles is oke

ZELFS KNIPPEREND

Configuratiedialoog in iOS- of Android-app voor deze module is momenteel geopend.

(/) Op deze manier kunt u de module identificeren die u configureert en deze hernoemen voor toekomstig gebruik

led

Omschrijving

1 FLITS

(error)

Apparaat is ingeschakeld, maar ontvangt ongeldige communicatiepakketten.

(x) Controleer of de bus correct is bedraad

(x) Controleer of de A- en B-aansluitingen in de juiste volgorde zijn aangesloten

(x) Controleer of 100Ohm afsluitweerstand aan het einde van de busdraad tussen A en B is geplaatst

(x) Controleer of het apparaat is aangesloten op TapHome Bus-draden. Het verbinden van het TapHome-apparaat op Modbus of een ander protocol zou ongeldige pakketten op de TapHome-module veroorzaken, die als 1 flits worden weergegeven

2 KNIPPERT

(tick)

Het apparaat werkt op stroom en heeft geldige communicatie met de Core-besturingseenheid, maar berichten worden niet naar deze module gericht.

(/) Alles is klaar, maar de module is niet gescand (Hardware → Tap Home Bus → Nieuwe apparaten zoeken)

3 KNIPPERT

(error)

Apparaat heeft stroom, maar hoort geen communicatie.

(X) Controleer of de juiste BUS-terminal is ingeschakeld in Hardware → Tap Home Bus → Terminals

UIT

(error)

Apparaat heeft geen stroomvoorziening of werkt niet correct.

(X) Controleer of er 24VDC is tussen +24 en GND-terminal. Tolerantie is ± 10%.