• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • PID-temperatuurregeling

In de mobiele app kunt u 3 hoofdparameters configureren - P, I, D .

Fout

SetPoint - Huidige temperatuur

Tijd vanaf laatste update

Tijd sinds laatste update in minuten.

P

Ingesteld door gebruiker

Als P gelijk is aan 10 en Fout 1C is, is de resulterende output gelijk aan 10%.

I

Ingesteld door gebruiker

Als I gelijk is aan 1 en de Fout 1C is, zal de resulterende output elke minuut met 1% groeien.

D

Ingesteld door gebruiker

Als D gelijk is aan 1 en de Fout is in 4 minuten veranderd van 4C naar 2C, dan is de resulterende output met 2% afgenomen.

P winst

P * Fout

Ik win

Vorige I Gain + (I Fout Tijd vanaf laatste update)

D winst

D * ((fout - lastError) / tijd vanaf laatste update)

Uitgang

P Gain + I Gain + D Gain

De resulterende output is de som van de drie winsten.