• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2017.1 - Core van de app

Release 2017.1.6 biedt de mogelijkheid om Linux-software in Core bij te werken. Dit is met name handig wanneer een project moet worden geüpgraded voor nieuwe functies - nieuwe Smart Rules, ondersteuning voor nieuwe hardware enz.

Een internetverbinding van Core is niet vereist voor de update - het nieuwe softwarepakket wordt direct in de TapHome-app opgeslagen en Core downloadt het van de app via het lokale netwerk.

Update kan alleen worden uitgevoerd door service- en beheerdersrollen.