• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Regenmeting voor irrigatiebeheer

In deze eenvoudige gids kunt u lezen hoe u een regenmeter kunt instellen om de regenval gedurende de afgelopen 48 uur te meten.

Installatie

• Bevestig de doos horizontaal (gebruik waterniveau) en zorg ervoor dat er een lege ruimte onder is.
    • Verbind de rode draad met + 24V en de groene draad met elke UI-ingang (24UI, Core UI, 2UI, 6UI / 6OC enz.).

Configuratie

• Ga naar de Taphome-app en schakel de bijbehorende ingang in als pulsteller. Dit creëert een pulsteller in het TapHome-apparaat.
      • Ga naar Instellingen - > Virtuele apparaten - > Virtueel apparaat toevoegen en selecteer Regenmeter (Pulsteller).
      • Selecteer in de regenmeter de juiste pulstelleringang en sla op.
      • Je hebt nu een werkende neerslagmeter met statistieken van de laatste 3 en 48 uur. Gebruik het om het door TapHome beheerde automatische irrigatiesysteem in of uit te schakelen.

300300

Voorbeeld

• Activeer in het weekplan dat automatische irrigatie regelt de Grensvoorwaarde en selecteer Formule.
      • Selecteer Regenmeter (Impulsteller) en het Neerslagvolume Totaal / Integraal voor 2 dagen en Neerslagvolume Totaal / Integraal voor 3 uur statistieken als invoerapparaat.
      • Schrijf de vereiste voorwaarde in de formule