• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2N

Image result for 2n telecom logo

Positieven

(plus)

Het meest complete product

(plus)

Bouwkwaliteit

(plus)

Veel opties, geschikt voor grote installaties

Minpunten

(minus)

Niet de goedkoopste optie

Het is noodzakelijk om het TapHome Core IP-adres in te stellen als SIP-server. Gebruik de TapHome-app om het IP-adres van de Core te vinden en klik op uw locatie om deze informatie weer te geven. Stel vervolgens de volgende parameters in:

1. Stel het telefoonnummer (ID) in op 111
    2. Stel het Core-IP-adres in als Domein
    3. Stel het Core-IP-adres in als proxy-adres
    4. Schakel registratie in
    5. Stel het Core-IP-adres in als registraradres

Sla de waarden op. Na het toevoegen van het apparaat aan TapHome verandert de registratiestatus in GEREGELD.

Stel oproepparameters in:

TapHome SIP-server gebruikt audiocodec G711 (PCMU) voor audiosessie. Gebruik de volgende audio-instelling in het deurbelapparaat:

Jitter Compensation = 250ms

Schakel Packet parser-cameratoegang in:

Maak een gebruiker voor Packet parser-toegang in Acount1.

Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord moeten in TapHome worden gebruikt als toegangsgegevens.

Voeg ten minste één gebruiker toe:

En bewerk de gebruikersparameters:

Stel het telefoonnummer in op sip: nnn @ CoreIpAddress waarbij sip: aangeeft dat de oproep zal worden gedaan via SIP, nnn is het SIP-nummer,CoreIpAddress is het IP-adres dat is ingesteld voor de SIP-server.

Controleer of het deurslot is ingesteld op schakelaar 1:

Controleer of stel de Switch 1-parameters in die overeenkomen met uw vereisten voor het openen van de deur:

Gebruik voor de TapHome volledige controle over de deur de bistabiele schakelmodus.

Stel de snelkiestoetsparameters in:

Stel de knopfunctie in tijdens het gesprek om op te hangen. Stel de vooraf gedefinieerde gebruiker in waarnaar het deurbelapparaat SIP zal bellen wanneer de belknop wordt ingedrukt.

Het is absoluut noodzakelijk dat het IP-adres van de deurbel niet wordt gewijzigd. Als uw netwerkrouter kan worden ingesteld om een permanent IP-adres voor het apparaat te gebruiken op basis van het MAC-adres, kunt u deze instellingen gebruiken. Als dit niet kan worden ingesteld, is het beter om het statische IP-adres voor het deurbelapparaat in te stellen. In het volgende voorbeeld is het routeradres 192.168.100.1 en is het IP-adres van het apparaat ingesteld op 192.168.100.170.

Voor gedetailleerde informatie over gebruikte instellingen of andere instellingen, volg a.u.b. de (configuratiehandleiding producent)[https://wiki.2n.cz/hip/conf/latest/en]