• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • 2N

Image result for 2n telecom logo

Positieven

(plus)

Het meest complete product

(plus)

Bouwkwaliteit

(plus)

Veel opties, geschikt voor grote installaties

Minpunten

(minus)

Niet de goedkoopste optie

doc_tap_SIPserver;

1. Stel het telefoonnummer (ID) in op 111
    2. Stel het Core-IP-adres in als Domein
    3. Stel het Core-IP-adres in als proxy-adres
    4. Schakel registratie in
    5. Stel het Core-IP-adres in als registraradres

Sla de waarden op. Na het toevoegen van het apparaat aan TapHome verandert de registratiestatus in GEREGELD.

Stel oproepparameters in:

doc_tap_G711dev;

Schakel HTTP API-cameratoegang in:

Maak een gebruiker voor HTTP API-toegang in Acount1.

Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord moeten in TapHome worden gebruikt als toegangsgegevens.

Voeg ten minste één gebruiker toe:

En bewerk de gebruikersparameters:

Stel het telefoonnummer in op sip: nnn @ CoreIpAddress waarbij sip: aangeeft dat de oproep zal worden gedaan via SIP, nnn is het SIP-nummer,CoreIpAddress is het IP-adres dat is ingesteld voor de SIP-server.

Controleer of het deurslot is ingesteld op schakelaar 1:

Controleer of stel de Switch 1-parameters in die overeenkomen met uw vereisten voor het openen van de deur:

Gebruik voor de TapHome volledige controle over de deur de bistabiele schakelmodus.

Stel de snelkiestoetsparameters in:

Stel de knopfunctie in tijdens het gesprek om op te hangen. Stel de vooraf gedefinieerde gebruiker in waarnaar het deurbelapparaat SIP zal bellen wanneer de belknop wordt ingedrukt.

doc_tap_MACaddress;

Voor gedetailleerde informatie over gebruikte instellingen of andere instellingen, volg de producent Configuratiehandleiding https://wiki.2n.cz/hip/conf/latest/en