• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Android push-notificaties en videofoon

Om ervoor te zorgen dat pushmeldingen en videobeltonen correct werken op Android-apparaten, is het noodzakelijk om de systeeminstellingen te controleren en, indien nodig, te wijzigen.

• Sta het ontvangen van pushmeldingen toe
    • Schakel Android-batterijoptimalisatie uit
    • Schakel batterijoptimalisatie van de apparaatfabrikant uit. De meeste Android-apparaten hebben aanvullende instellingen die per model verschillen. Sommige staan in de documentatie.

Xiaomi

Open het gedeelte Batterij in de app Beveiliging. Schakel Battery Saver en Ultra Battery Saver uit.

300300

Ga naar Instellingen. Schakel waarschuwingen voor lage batterijspanning in.

300300

Huawei

Ga naar Batterij-instellingen. Schakel Power Mode, Power Saver en Ultra Power Saver uit.

300300

Zoek de TapHome-applicatie en deactiveer automatisch beheer. Op achtergrond uitvoeren inschakelen.

300

Samsung

Open instellingen. Open Batterij- en apparaatonderhoud → Batterij → Limieten voor achtergrondgebruik. Selecteer Nooit slapende apps. Tik op (+). Zoek de TapHome-app en voeg deze toe aan de lijst.