• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Basisprincipes van verlichtingstimer

Deze gids legt uit hoe u Verlichtingstimer kunt configureren die wordt geactiveerd door de bewegingssensor om de lichten AAN / UIT te schakelen.

1. Voeg eerst een uitgang op de relaisuitgangsmodule toe als een schakelaar (apparaattype Licht ) en een rietcontact -ingang (apparaattype bewegingssensor ) op elke ingangsmodule of Core.

1. Voeg op het Light-apparaat Smart Rule Lighting timer toe vanuit het menu Smart Rule

1. Kies in Verlichtingstimer instellingen de juiste Bewegingssensor en stel Grace periode in voor de bewegingssensor. Grace periode is een onderbrekingstijd na de eerste beweging gespot. In deze periode wordt het licht ingeschakeld en negeert de bewegingssensor elke verdere beweging.

1. Voeg Standaardwaarden behouden Smart Rule onder de Verlichtingstimer Smart Rule aan het Smart Rule om ervoor te zorgen dat het licht wordt uitgeschakeld na de respijtperiode als er geen beweging is is gespot.

1. Hier ziet het Light-apparaat eruit.

1. Er zijn enkele extra opties in Bewegingssensor instellingen als optioneel Tijdsperiode, Helderheidssensor om te beperken wanneer de Verlichtingstimer Smart Rule het licht inschakelt, en Bedieningsknoppen **.