• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Gebruikers en machtigingen

Gebruikersbeheer

Met gebruikersbeheer kunt u toegangsrechten en machtigingen definiëren voor verschillende soorten gebruikers. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld familieleden, gasten in een hotel of huurders in een kantoorgebouw zijn.

• Gebruiker - Kan waarden handmatig wijzigen - temperatuurinstelpunt wijzigen, licht in- / uitschakelen enz. De toegang tot Smart Rules en tot geavanceerde apparaatinstellingen kan worden beperkt door de beheerder of servicegebruiker.
    • Admin - Kan gebruikers toevoegen of verwijderen, kan basissysteeminstellingen wijzigen.
    • Service - Heeft geen recht om gebruikers toe te voegen of te verwijderen. Heeft toegang tot alle systeeminstellingen en configuratie. Serviceniveau wordt gebruikt door installatiepartners.

Rechten

Met machtigingen kunnen verschillende soorten toegangsrechten voor apparaten worden ingesteld en voor Smart Rules . Een servicemedewerker wil bijvoorbeeld gebruikers kunnen beperken om bepaalde acties uit te voeren die de functionaliteit van het systeem kunnen belemmeren. Tegelijkertijd kunnen ze toegang houden tot weekschema's, zonweringgevoeligheid voor zonlicht enz.

Machtigingen kunnen worden toegepast op specifieke gebruikers of op gebruikersgroepen (Service, Beheerder, Gebruiker).

Gebruik de pictogrammen in de rechterbovenhoek om een snel overzicht te krijgen van wat kan worden gezien door Service, Admin of Gebruikersgroepen.

Voorbeeld - Lijst met apparaten

Voorbeeld - Dashboard

1. Servicemachtigingen
    2. Beheerdersrechten
    3. Gebruikersrechten

Voorbeeld - Smart Rules

1. Service kan alle Smart Rules bekijken en bewerken.
    2. De beheerder kan alle Smart Rules , maar kan bijvoorbeeld alleen de irrigatiesequencer aanpassen.
    3. Gebruiker kan geen Smart Rules zien of aanpassen voor irrigatie. De gebruiker kan de instellingen voor Handmatig negeren , Naam van apparaat wijzigen of toegang tot Service-instellingen ** ook niet wijzigen.

Machtigingen voor apparaten en voor Smart Rules

Standaard machtigingen

Standaardrechten voor locatie, apparaten en Smart Rules