• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Input / Output-configuratie

Uitgangen

Om uitgangen te configureren, ga naar Menu → Apparaten en selecteer een van de hardwaremodules met uitgangen. Stel de uitgangsconfiguratie in op Schakelaar wanneer deze uitgang de aan / uit-kleppen, lichten of andere geschakelde apparaten moet regelen. Scroll naar beneden voor de configuratie van Jaloezieën , mengkleppen of andere elektrische elektromotoren.

Ingangen

Om ingangen te configureren, ga naar Menu → Apparaten en selecteer een hardwaremodule met ingangen. Kies tussen Drukknopingang (schakelaars, jaloeziebesturingen), Reed contact (bewegingssensoren, raamcontacten), Impulsteller (elektrische meters, watermeters), NTC-ingang voor temperatuursensoren.

Nadat de ingangen zijn geconfigureerd, kunt u ze identificeren door naar Menu → Apparaten te gaan en op het klokpictogram in de rechterbovenhoek te tikken. Het is een functie genaamd Monitor . Wanneer u op een lichtschakelaar met een aangesloten ingang drukt, wordt deze weergegeven in de lijst op het scherm. U kunt de invoer hernoemen zodat u deze later gemakkelijk kunt terugvinden.

Uitgangen en ingangen met Uitgeschakeld worden niet weergegeven in de lijst Apparaten in Menu .