• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Input / Output-configuratie

Uitgangen

Om uitgangen te configureren, ga naar Menu → Apparaten en selecteer een van de hardwaremodules met uitgangen. Stel de uitgangsconfiguratie in op Digitale uitgang wanneer deze uitgang de aan/uit-kleppen, verlichting of andere geschakelde apparaten moet aansturen. Scroll naar boven voor de configuratie van Jaloezieen. Zet rolgordijn op Luiken, zonwering → sla het op. Open vervolgens deze jaloezie en kies bij Service instellingen bij Apparaattype voor Mengventiel.

Ingangen

Om ingangen te configureren, ga naar Menu → Apparaten en selecteer een hardwaremodule met ingangen. Kies tussen Drukknopingang (schakelaars, jaloeziebesturingen), Reedcontact (bewegingssensoren, raamcontacten), Impulsteller (elektrische meters, watermeters), Temperatuursensor en Analoge ingang.

Nadat de ingangen zijn geconfigureerd, kunt u ze identificeren door naar Menu → Apparaten te gaan en op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek te tikken. Je kunt het klokpictogram vinden, het is een functie genaamd Monitor. Wanneer u op een lichtschakelaar drukt met een aangesloten ingang, verschijnt deze in de lijst op het scherm. U kunt de invoer hernoemen, zodat u deze later gemakkelijk kunt terugvinden.

Uitgangen en ingangen met Uitgeschakeld worden niet weergegeven in de lijst Apparaten in Menu .