• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2017.1 - Module-actie vervangen

Als u een IO-module naar een ander project moet brengen en u al een aantal Smart Rules aan zijn IO's hebt toegewezen, kunt u met deze functie deze in een oogwenk omwisselen voor een andere module.

Scan eerst de nieuwe module op de bus zodat Core herkent.

Ga vervolgens naar de service-instellingen van de module die moet worden vervangen, blader naar beneden, knop Vervangen .

Er verschijnt een dialoogvenster met de vraag naar welke andere module van hetzelfde type u wilt migreren.