• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Testset

Bedankt voor je interesse om onze partner te worden!

De procedure is als volgt:

• Neem contact met ons op via sales@taphome.com
    • Kies de apparaten die u wilt hebben voor testen en training. Stuur ons uw factuurgegevens voor de proformafactuur en het verzendadres.
    • Schakel de apparaten in zodra u ze ontvangt. Volg de eerste instructies zoals hier beschreven op de documentatiepagina. Als je vastloopt met een bepaalde configuratie, besteed er dan niet veel tijd aan. Schrijf gewoon je vragen op.
    • Plan een online trainingssessie. We maken verbinding met uw Core en helpen u in realtime met de configuratie. De sessie duurt meestal ongeveer een uur. Voeg gebruiker support@taphome.com toe aan Menu → Instellingen → Alle gebruikers → Nieuwe gebruiker toevoegen en controleer alle rollen. Laat ons ook de locatie weten die je hebt gemaakt bij het instellen van Core.

De testkit is alleen beschikbaar voor potentiële nieuwe partners als onderdeel van de training. Het is noodzakelijk om een geldig besluit over vakbekwaamheid in elektrotechniek te verstrekken.

Trainingen zijn individueel en GRATIS.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!