• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Testset

Bedankt voor uw interesse om onze partner te worden!

De procedure is als volgt:

• Neem contact met ons op via sales@taphome.com
    • Kies de apparaten die u wilt hebben voor testen en trainen. Stuur ons uw factuurgegevens voor de proforma factuur en het verzendadres.
    • Schakel de apparaten in zodra u ze heeft ontvangen. Probeer de eerste instructies te volgen zoals hier beschreven op de documentatiepagina. Als u met een bepaalde configuratie vastloopt, besteed er dan niet veel tijd aan. Schrijf gewoon uw vragen op.
    • Plan een online trainingssessie. We zullen verbinding maken met uw Core en u in realtime helpen met de configuratie. De sessie duurt meestal ongeveer een uur. Voeg gebruiker support@taphome.com toe aan Menu → Instellingen → Alle gebruikers → Nieuwe gebruiker toevoegen en vink alle rollen aan. Laat ons ook de locatie weten die u heeft aangemaakt bij het instellen van Core .

De testkit is alleen beschikbaar voor potentiële nieuwe partners. Het is noodzakelijk om een geldig decreet over vakbekwaamheid in elektrotechniek te verstrekken.

Trainingen zijn GRATIS.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!