• Tik op Home-apps
  • Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Opleiding

Bedankt voor uw interesse om onze partner te worden!

De procedure is als volgt:

1) Gratis online training, niveau 1:

• Neem contact met ons op via sales@taphome.com of reageer op ons Facebook-formulier. Trainingen zijn alleen beschikbaar voor potentiële nieuwe partners. Het is noodzakelijk om een geldige licentie voor elektrische installatie te overleggen, uw bedrijfsregistratienummer waaruit blijkt dat elektrische installatie uw zakelijke activiteit is en factuur- en verzendadressen.
    • We zullen met u een testgesprek voeren op Google Meet. Installeer de TapHome Official-app. Downloadlinks zijn hier https://taphome.com/support/1316618249. We zullen u ook de prijslijst van onze producten bezorgen.
    • We plannen samen met jou een datum voor de online training.
    • Tijdens de trainingen krijg je toegang tot Core en andere devices. De presentator zal laten zien hoe dingen in het systeem kunnen worden geconfigureerd. Het is handig om twee notebooks of een combinatie van een notebook en een telefoon / tablet bij de hand te hebben.

2) Testkit:

• Na de training kunt u een van de testkits kopen. U kunt kiezen uit de maten L, M en S van de testkit.

3) Gevorderde trainingen, niveau 2 en niveau 3:

• Laat het ons weten als je door wilt gaan naar geavanceerde trainingen. We plannen een datum voor een andere online training.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!