• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2020.1

2020.1

Verbeterde visualisatie van grafieken

De thermostaat geeft het instelpunt en de werkelijke temperatuur weer in één grafiek.

Grafieken kunnen worden toegevoegd aan een Dashboard . Meerdere grafieken kunnen tegelijkertijd op dezelfde tijdlijn worden gescrolld.

HTTP-communicatie-parse-interface tussen apparaten.

Bijvoorbeeld Shelly, Sonos, Keba autolader, tv, audio-ontvangers.

Meer info hier.

Weergave van waarden van Smart Rules in realtime.

Apparaatdetails geven weer welke Smart Rules momenteel actief is en wat zijn de waarden van Smart Rules .

Directe meldingen

Acties in Smart Rules kunnen meldingen activeren. Het is mogelijk om in te stellen welk account de melding moet ontvangen.

Nieuwe apparaattypen

Minder configuratie, betere visualisatie:

THERMOELECTRIC VALVE MIX VALVE CIRCULATION PUMP TEMPERATURE SENSOR PRESENCE SENSOR LIGHT SOURCES

Integratie met Amazon Alexa

Als u geïnteresseerd bent in testen, neem dan contact met ons op om u toe te voegen aan het bètatestprogramma op Amazon.

Amazon Alexa-integratie is momenteel alleen beschikbaar voor Britse accounts. Andere landen zullen in de volgende dagen / weken worden toegevoegd.

Andere upgrades

• RGB-apparaten ondersteunen de functie "bereik instellen" voor het helderheidsniveau

• Apparaten die zijn gemaakt op basis van ModBus- of Packet parser-sjabloon, kunnen een zone / categorie-set hebben

• Apparaat in Dashboard weergave toont zone

• PWM-uitgang geeft de status van een relais weer in Dashboard / detailweergave

• Instellingen - Alle gebruikers en Mijn locatie geeft momenteel ingelogde gebruikers weer

• Lijst met locaties laat zien of het project online of offline is en toont de laatste 4 cijfers van het toegangstoken

• Mogelijkheid om de taal in te stellen in het menu Mijn locatie

• 8 DIM-module geeft aanvullende informatie weer - frequentie, pulslengte, aantal fouten, laatste fout, spanning