• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • 2020.1 *

Improved charts visualisation

Thermostat displays set point and actual temperature in one chart.

Charts can be added into a dashboard. Multiple charts can be scrolled on the same timeline simultaneously.

HTTP communication parsing interface between devices

For example Shelly, Sonos, Keba car charger, TV, audio receivers.
    More info:
    https://taphome.com/en/support/453935111

Display of values of smart rule in real time

Device details display which smart rule is currently active and what are the values of smart rules.

Direct notifications

Actions in smart rules can trigger notifications. It is possible to set which account should receive the notification.

New device types

Less configuration, better visualization:

THERMOELECTRIC VALVE MIX VALVE CIRCULATION PUMP TEMPERATURE SENSOR PRESENCE SENSOR LIGHT SOURCES Thermoelectric valve, mix valve, circulation pump, temperature sensor, presence detector, different types of lights

Integration with Amazon Alexa

Amazon Alexa integration is currently avalaible only for UK accounts. Other countries will be added in following days/weeks.

If you are interested in testing, please contact us to add you to beta testing program on Amazon.

Other upgrades

• RGB devices support “set range” feature for brightness level

• Devices created from ModBus or HTTP API template can have zone/category set

• Device in dashboard view displays zone

• PWM output displays state of a relay in dashboard/detail view

• Settings - All users and My location displays currently logged in users

• List of locations shows if the project is online or offline and displays last 4 digits of the access token

• Possibility to set language in My location menu

• 8 DIM module displays additional information - frequency, pulse length, error count, last error, voltage

• Amazon Alexa-integratie https://taphome.com/en/support/439943169
    • Integratie van HTTP-apparaten - bijv. Shelly, Sonos, Keba autolader, audio-ontvangers, etc. https://taphome.com/en/support/453935111
    • Thermostaat toont setpoint en actuele temperatuur in één grafiek
    • Grafieken kunnen worden toegevoegd aan een dashboard. Meerdere grafieken kunnen tegelijkertijd op dezelfde tijdlijn worden gescrold.
    • Apparaatdetails geven weer welke slimme regel momenteel actief is en wat de waarden van slimme regels zijn
    • Acties in slimme regels kunnen meldingen veroorzaken. Het is mogelijk om in te stellen welk account de melding moet ontvangen.
    • RGB-apparaten ondersteunen "set range" -functie voor helderheidsniveau
    • Instellingen - Alle gebruikers en Mijn locatie tonen momenteel ingelogde gebruikers
    • Lijst met locaties laat zien of het project online of offline is en geeft de laatste 4 cijfers van het toegangstoken weer
    • Voor apparaten die zijn gemaakt op basis van ModBus of HTTP API-sjabloon, kan een zone / categorie zijn ingesteld
    • Apparaat in dashboardweergave geeft zone weer
    • PWM-uitvoer toont de status van een relais in dashboard / detailweergave
    • Mogelijkheid om de taal in te stellen in het menu Mijn locatie
    • 8 DIM-module geeft aanvullende informatie weer - frequentie, pulslengte, aantal fouten, laatste fout, spanning
    • Nieuwe apparaattypes: thermo-elektrische klep, mengklep, circulatiepomp, temperatuursensoren, aanwezigheidsmelder

Previous updates

2019.1

• Smart Rules : Mogelijkheid om berekende statistische waarden te gebruiken in Smart Rules bijv. Gemiddelde windsnelheid (statistische waarden gebruiken in Smart Rules ) Mogelijkheid om acties te dupliceren Mogelijkheid om te dupliceren Smart Rules Snellere evaluatie Nieuwe gebruikersinterface

doc_tap_Faster_Chinese;

2018.1
    • Dashboards opgeslagen in de regeleenheid
    • Verbeterde apparaatlijsten en widgets
      Gemakkelijkere bediening dankzij toegevoegde bedieningsknoppen
      Functionele groepen apparaten - virtuele apparaten, systeemapparaten, modules, variabelen
      Mogelijkheid om onmiddellijk de huidige waarde, handmatige modus of foutstatus van een apparaat te zien

• Ondersteuning voor meerdere dashboards, inclusief aangepaste machtigingen voor gebruikers (Dashboards, zones, categorieën: https://taphome.com/en/support/165019649)
    • Ondersteuning voor zones en categorieën (Dashboards, zones, categorieën: https: //taphome.com/en/support/165019649)
    • Meerdere apparaten bewerken (https://taphome.com/en/support/178946069), snellere configuratie van TapHome-modules
    • Eenvoudige ASCII-communicatie via RS485, TCP / IP, UDP (TapHome Integration Protocol: https://taphome.com/en/support/171606078)
    • Snelle configuratie voor het aansluiten van 2 of meer regeleenheden (integreer meerdere Core-regeleenheden: https: //taphome.com/en/support/175374363)

• Ondersteuning voor pulsbreedtemodulatie voor alle digitale uitgangen
      Mogelijkheid om elke digitale uitgang als analoge uitgang te configureren
      Stel de pulsbreedte in van 1Hz tot 25kHz (afhankelijk van hardware)
      Beschikbaar vanaf firmware 26

2017.2

2017.1

Firmware Changelog

Firmware

Beschrijving

34

• Gecorrigeerde foutafhandeling in Ble14. Corrigeerde onjuiste DO-indexverwerking in KNX Gateway.
    • Blinds-vlag toegevoegd voor het kiezen tussen 20% en 100% bij kalibratie naar rand.

33

• Gecorrigeerde I2C-communicatie en CO2-gemiddelde in STM32L-modules. Ondersteuning toegevoegd voor NTC-kalibratie - STM32L-modules.

32

• Vaste generatie van serienummers van 6UI 6UO rev 1.0, 2UI rev 1.0, 12DO rev 2.0, 12LED / OC rev 2.0 en 14BLe rev 2.3 modules.

31

• Vaste scan van 6UI 6UO rev 1.0, 2UI rev 1.0, 12DO rev 2.0 modules - probleem met generator van willekeurige getallen.

30

• Vaste initialisatie van vermogenbeperkte uitvoer.

29

• Inbouwmodules - vaste verwerking van gewiste EEPROM
    • Blinds - verbeterde afhandeling van acties die dezelfde positie en hoek instellen

28

• Ondersteuning toegevoegd voor gesynchroniseerde transacties (acties vanaf 1 Smart Rule worden op exact dezelfde tijd uitgevoerd op alle betrokken apparaten).

27

• Veilige waarden wanneer de module niet communiceert met [%key_id:20616701%]

26

• Modules met EXT-sensoren worden niet opnieuw gestart tijdens scanverzoek
    • UI24 veranderde analoge comparatorwaarde voor digitale ingang (0-7V / 8-24V)

25

• Aanzienlijk verlaagd stroomverbruik voor modules 2NTC4DI, 2NTC2DI2DO, Core14
    • Geoptimaliseerd stroomverbruik voor alle modules op XMEGA-architectuur
    • Gecorrigeerde blinde hoekverandering wanneer 100% is bereikt en een andere tijd is gedefinieerd voor een beweging omhoog / omlaag

24

• Fix van weergegeven CPU-temperatuur

23

• Geen onnodige beweging van jaloezieën wanneer de gewenste positie is bereikt
    • Vaste EEPROM-update - werkt anders als lezen / schrijven
    • Verbeterde filtering van CO2-waarden

22

• Vaste snelheid van windsensor (ca. 2x toename van windsnelheid !!!), verbeterde rapportage van windsnelheid

21

• Geheugenoplossing voor wind en helderheid sensor

20

• Omgekeerde richtinginstelling voor jaloezieën van de encoder
    • Snellere scan van nieuwe TapHome Bus-modules
    • Multi-zone controller met "configuratie bezig"