• Tik op Home-apps
  • Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Software release notes

2020.1

Verbeterde visualisatie van grafieken

De thermostaat geeft het instelpunt en de werkelijke temperatuur weer in één grafiek.

Grafieken kunnen worden toegevoegd aan een Dashboard . Meerdere grafieken kunnen tegelijkertijd op dezelfde tijdlijn worden gescrolld.

HTTP-communicatie-parse-interface tussen apparaten.

Bijvoorbeeld Shelly, Sonos, Keba autolader, tv, audio-ontvangers.

Meer info hier.

Weergave van waarden van Smart Rules in realtime.

Apparaatdetails geven weer welke Smart Rules momenteel actief is en wat zijn de waarden van Smart Rules .

Directe meldingen

Acties in Smart Rules kunnen meldingen activeren. Het is mogelijk om in te stellen welk account de melding moet ontvangen.

Nieuwe apparaattypen

Minder configuratie, betere visualisatie:

THERMOELECTRIC VALVE MIX VALVE CIRCULATION PUMP TEMPERATURE SENSOR PRESENCE SENSOR LIGHT SOURCES

Integratie met Amazon Alexa

Als u geïnteresseerd bent in testen, neem dan contact met ons op om u toe te voegen aan het bètatestprogramma op Amazon.

Amazon Alexa-integratie is momenteel alleen beschikbaar voor Britse accounts. Andere landen zullen in de volgende dagen / weken worden toegevoegd.

Andere upgrades

• RGB-apparaten ondersteunen de functie "bereik instellen" voor het helderheidsniveau

• Apparaten die zijn gemaakt op basis van ModBus- of HTTP API-sjabloon, kunnen een zone / categorie-set hebben

• Apparaat in Dashboard weergave toont zone

• PWM-uitgang geeft de status van een relais weer in Dashboard / detailweergave

• Instellingen - Alle gebruikers en Mijn locatie geeft momenteel ingelogde gebruikers weer

• Lijst met locaties laat zien of het project online of offline is en toont de laatste 4 cijfers van het toegangstoken

• Mogelijkheid om de taal in te stellen in het menu Mijn locatie

• 8 DIM-module geeft aanvullende informatie weer - frequentie, pulslengte, aantal fouten, laatste fout, spanning

Previous updates

2019.1

• Smart Rules :
      • Mogelijkheid om berekende statistische waarden te gebruiken in Smart Rules bijv. Gemiddelde windsnelheid (statistische waarden gebruiken in Smart Rules )
      • Mogelijkheid om acties te dupliceren
      • Mogelijkheid om te dupliceren Smart Rules
      • Snellere evaluatie
      • Nieuwe gebruikersinterface

2018.1
    • Dashboards opgeslagen in de regeleenheid
    • Verbeterde apparaatlijsten en widgets
      Gemakkelijkere bediening dankzij toegevoegde bedieningsknoppen
      Functionele groepen apparaten - virtuele apparaten, systeemapparaten, modules, variabelen
      Mogelijkheid om onmiddellijk de huidige waarde, handmatige modus of foutstatus van een apparaat te zien

• Ondersteuning voor meerdere dashboards, inclusief aangepaste machtigingen voor gebruikers (Dashboards, zones, categorieën: https://taphome.com/en/support/165019649)
    • Ondersteuning voor zones en categorieën (Dashboards, zones, categorieën: https: //taphome.com/en/support/165019649)
    • Meerdere apparaten bewerken (https://taphome.com/en/support/178946069), snellere configuratie van TapHome-modules
    • Eenvoudige ASCII-communicatie via RS485, TCP / IP, UDP (TapHome Integration Protocol: https://taphome.com/en/support/171606078)
    • Snelle configuratie voor het aansluiten van 2 of meer regeleenheden (integreer meerdere Core-regeleenheden: https: //taphome.com/en/support/175374363)

• Ondersteuning voor pulsbreedtemodulatie voor alle digitale uitgangen
      Mogelijkheid om elke digitale uitgang als analoge uitgang te configureren
      Stel de pulsbreedte in van 1Hz tot 25kHz (afhankelijk van hardware)
      Beschikbaar vanaf firmware 26

• Mogelijkheid om Total Power Limit te configureren op modules die analoge (PWM) outputs ondersteunen: Power limiting
    • Implementatie van de nieuwste push-notificatiestandaarden, inclusief ondersteuning van push-notificatiegroepen op Android 8.x en hoger
    • Ondersteuning voor LG-airconditioning via RS485-busverbinding LG-airconditioning via PI-485 en LGAP-protocol
    • Ondersteuning voor Daikin Air Conditioning via TCP/IP-verbinding Daikin Air Conditioning

2017.2

2017.1

Firmware Changelog

Firmware

Beschrijving

34

• Gecorrigeerde foutafhandeling in Ble14. Corrigeerde onjuiste DO-indexverwerking in KNX Gateway.
    • Blinds-vlag toegevoegd voor het kiezen tussen 20% en 100% bij kalibratie naar rand.

33

• Gecorrigeerde I2C-communicatie en CO2-gemiddelde in STM32L-modules. Ondersteuning toegevoegd voor NTC-kalibratie - STM32L-modules.

32

• Vaste generatie van serienummers van 6UI 6UO rev 1.0, 2UI rev 1.0, 12DO rev 2.0, 12LED / OC rev 2.0 en 14BLe rev 2.3 modules.

31

• Vaste scan van 6UI 6UO rev 1.0, 2UI rev 1.0, 12DO rev 2.0 modules - probleem met generator van willekeurige getallen.

30

• Vaste initialisatie van vermogenbeperkte uitvoer.

29

• Inbouwmodules - vaste verwerking van gewiste EEPROM
    • Blinds - verbeterde afhandeling van acties die dezelfde positie en hoek instellen

28

• Ondersteuning toegevoegd voor gesynchroniseerde transacties (acties vanaf 1 Smart Rule worden op exact dezelfde tijd uitgevoerd op alle betrokken apparaten).

27

• Veilige waarden wanneer de module niet communiceert met [%key_id:20616701%]

26

• Modules met EXT-sensoren worden niet opnieuw gestart tijdens scanverzoek
    • UI24 veranderde analoge comparatorwaarde voor digitale ingang (0-7V / 8-24V)

25

• Aanzienlijk verlaagd stroomverbruik voor modules 2NTC4DI, 2NTC2DI2DO, Core14
    • Geoptimaliseerd stroomverbruik voor alle modules op XMEGA-architectuur
    • Gecorrigeerde blinde hoekverandering wanneer 100% is bereikt en een andere tijd is gedefinieerd voor een beweging omhoog / omlaag

24

• Fix van weergegeven CPU-temperatuur

23

• Geen onnodige beweging van jaloezieën wanneer de gewenste positie is bereikt
    • Vaste EEPROM-update - werkt anders als lezen / schrijven
    • Verbeterde filtering van CO2-waarden

22

• Vaste snelheid van windsensor (ca. 2x toename van windsnelheid !!!), verbeterde rapportage van windsnelheid

21

• Geheugenoplossing voor wind en helderheid sensor

20

• Omgekeerde richtinginstelling voor jaloezieën van de encoder
    • Snellere scan van nieuwe TapHome Bus-modules
    • Multi-zone controller met "configuratie bezig"