• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2017.2 - Firmware-update in IO-modules

Het is nu mogelijk om niet alleen de besturingseenheid, maar ook afzonderlijke modules bij te werken. Update-bestanden worden direct in de applicatie opgeslagen. Het is dus mogelijk om de update op het lokale netwerk uit te voeren zonder internetverbinding, maar ook op afstand via internet.

De update kan alleen worden uitgevoerd door servicegebruikers.

Om de update uit te voeren, ga naar Menu Apparaten → selecteer de module die moet worden bijgewerkt → tabblad Info → als er een nieuwe firmwareversie beschikbaar is, verschijnt een knop Update .