• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • HTTP API Eenvoudige configuratie van sjablonen

Om HTTP API-apparaten snel in te stellen, zijn er vooraf gedefinieerde sjablonen. In ieder geval is het nodig om de hostnaam of het IP-adres van de toegevoegde module te kennen. Als u deze informatie kent, kiest u uit vooraf gedefinieerde sjablonen en selecteert u apparaten die u wilt toevoegen. Er zal automatisch een module worden toegevoegd en het apparaat met alle noodzakelijke definities.

Sjablonen

Brand

Template name

Product compatibility

Notes

Shelly 1PM Module

Shelly 1/Shelly 1PM

Gebruik voor Shelly 1 geen energiemeter.

Keba car chargers

P20

Sonos multi-room audio

Professional and HiFi speakers

Weather data

It is necessary to register at https://openweathermap.org/ and receive the API key which needs to be entered into the template.