• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Automatische configuratie met behulp van sjablonen

Om een verbinding met een apparaat van een derde partij te configureren met Packet parser, doet u het volgende:

1. Open de TapHome-toepassing en ga naar Instellingen → Hardware → Packet parser.
    2. In de pakketanalysesectie ziet u de optie "Sjablonen downloaden", die de sjablonen in de toepassing bijwerkt vanuit de openbare GitHub repository. Dan kies je gewoon een specifiek sjabloon. Of selecteer "Toevoegen uit bestand" als u uw eigen sjabloon (XML-formaat) in de TapHome-app hebt gegenereerd.
    3. Vul de basis attributen van de verbinding in (IP adres of liever mDNS naam) en selecteer welke apparaten u wilt aanmaken.
    4. Klik op "Aanmaken" en de module met de apparaten wordt aangemaakt volgens de sjabloondefinitie.

Gefeliciteerd! U hebt zojuist met succes een verbinding met een apparaat van derden geconfigureerd met behulp van Packet parser!

Let op: sjablonen definiëren geen automatische acties (Smart Rules)

Als u geen sjabloon voor uw apparaat kunt vinden, kunt u uw eigen sjabloon genereren met TapHome, het naar XML exporteren vanuit de module, en het vervolgens naar een GitHub-repository pushen zodat andere gebruikers het kunnen gebruiken:
    https://github.com/taphome-official/packetparser_templates