• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Opleiding

Bedankt voor uw interesse om onze partner te worden!

De procedure is als volgt:

• Kies hier een datum voor de online training https://services.bookio.com/taphome/widget?lang=en. Trainingen zijn alleen beschikbaar voor potentiële nieuwe partners. Stuur een geldige licentie voor elektrische installatie, uw bedrijfsregistratienummer waaruit blijkt dat elektrische installatie uw zakelijke activiteit is en factuur- en verzendadressen naar sales@taphome.com.
    • Installeer de TapHome Official-app. Downloadlinks zijn hier https://taphome.com/support/1316618249.
    • Tijdens de trainingen krijg je toegang tot Core en andere apparaten. De presentator laat zien hoe het systeem moet worden geconfigureerd. Het is praktisch om twee notebooks of een combinatie van een notebook en een telefoon/tablet bij de hand te hebben. We zullen u ook de prijslijst van onze producten bezorgen.

Kijk uit naar onze samenwerking!