• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • MQTT Broker

MQTT Broker is een dienst voor het beheer van MQTT-communicatie tussen apparaten. De Broker kan worden uitgevoerd op een externe machine of rechtstreeks op de TapHome controller.

Hoe MQTT Broker activeren in TapHome?

1. Ga naar Instellingen -> Hardware en selecteer dan MQTT Broker.
    2. In de MQTT Broker instellingen kan de gebruiker informatie invoeren zoals poortnummer, client ID prefix, gebruiker en wachtwoord.
    3. Na het invoeren van deze informatie en het opslaan van de instellingen is de MQTT Broker klaar voor gebruik. De MQTT-communicatieconfiguratie wordt gedefinieerd in Hardware -> Packet parser.