• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Gebruik van PWM-converter voor uitgangsspanningssignaal 0-10V

Bij centrale lichtsturing in grotere ruimtes en bedrijfsgebouwen is het ook mogelijk om regelaars te gebruiken met een ingangsstuurspanning van 0-10V. U kunt hiervoor direct gebruik maken van de 4AO module.

Als u slechts één stuursignaal nodig heeft, is het mogelijk om een eenvoudige PWM / Uout 0-10V converter uit ons aanbod te gebruiken. De converter heeft geen externe voeding nodig en de systeemkalibratie is relatief eenvoudig.