• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • 0 / 1V - 10V dimmen

U kunt de 4AO-module gebruiken om te dimmen met externe LED-stuurprogramma / dimmermodule van derden.

0-10V

Dit is de standaardoptie, waarbij 0V = 0% = uit, 10V = 100% = aan

1. Open Service-instellingen van analoog uitvoerapparaat
    2. Open het tabblad Apparaat.
    3. Standaardinstelling is:

← AO DimmerRename

ALGEMEEN TOESTEL TOESTEMMINGEN

Min waarde

0V

Max. Waarde

10V

Uit Waarde ingeschakeld

Vals

Uit waarde

0V

0 / 1V - 10V

Sommige dimmers vereisen 0V als het licht is uitgeschakeld, en om te beginnen met dimmen, gebruiken ze een bereik van 1V - 10V.

1. Open Service-instellingen van analoog uitvoerapparaat
    2. Open het tabblad Apparaat.
    3. Wijzig de instelling volgens onderstaande tabel:

← AO Dimmer

Rename

ALGEMEEN TOESTEL TOESTEMMINGEN

Min. Waarde

1V

Max. Waarde

10V

Uit Waarde ingeschakeld

Waar

Uit waarde

0V

Analoge uitgang combineren met relais (optioneel)

Om energie te besparen, wilt u misschien de voeding uitschakelen wanneer alle lichten die worden aangedreven op 0% zijn ingesteld. Dit bespaart meer energie als de lichten uit zijn.

Houd er rekening mee dat de responstijd bij het inschakelen van de voeding zichtbaar kan zijn.

Om de levensduur van de voeding te verlengen, moet u de Smart Rule gebruiken om de voeding uit te schakelen nadat alle lichten een bepaalde tijd zijn uitgeschakeld:

1. Open de schakelaar die de voeding aanstuurt
    2. Voeg een Smart Rule toe: vergelijking

← Vergelijking

Rename

INSTELLINGEN INFO BEPERKENDE VOORWAARDE

Variabelen

Dimmer 1
    Dimmer 2
    24V licht

Le = 0.20
    Le1 = 0
    St = 1 (On)

Vergelijking

(Le = 0) en (Le1 = 0) en! St
    alternatief: (Le = 0) en (Le1 = 0) en (St = 0)

Acties

Als het resultaat WAAR is, voert u de volgende acties uit:

Stroomvoorziening

Uit

Als het resultaat ONWAAR is, voert u de volgende acties uit:

Stroomvoorziening

Aan

Looptijd

Wanneer stoppen met het uitvoeren van opgegeven acties

Minimale duur
    Waarde: 5 minuten

Maximale duur
    Waarde: niet ingesteld

Waar

Vals