• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2017.2 - Variabelen

Met variabelen kunt u de waarde van een parameter opslaan en gebruiken in Smart Rules . Voorbeelden:

• Algemene variabelen die worden gebruikt in beperkende omstandigheden in Smart Rules
    • Tijdvariabelen bijv. In irrigatiecontrole (in kwartaal 3 irrigatie verhogen)
    • Formule Smart Rule met Smart Rule(voorbeeld in de onderstaande schermafbeelding)