• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2017.1 - Grafieken bijgewerkt

Release 2017.1.6 brengt een update van geschiedenisgrafieken. De volledige functieset bevat nu de volgende grafieken, weergaven en opties:

• Ondersteuning voor zowel continue als discrete grafiektypen
    • Geavanceerde statistieken voor min / max / gemiddelde waarden binnen vaste of zwevende tijdsperioden
    • Gegevensexport naar csv voor verdere analyse in Excel of Spreadsheet

Het opnemen van gegevens in grafieken kan worden ingeschakeld door service- en beheerdersrollen.