• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • De batterijlaadstatus van de aan de muur gemonteerde iPad regelen

Als de aan de muur bevestigde tablet constant wordt opgeladen, kan de levensduur van de batterij aanzienlijk worden verkort. Gebruik TapHome-relais digitale uitgang om het vermogen van de originele oplaadadapter te regelen, om het batterijniveau tussen 50-70% te houden.

Configuratie voor Apple iPad

1. Definieer in de TapHome API, URL-commando's om het relais te besturen dat de oplaadadapter schakelt
    2. Definieer automatisering in Apple Shortcuts, die de TapHome API-URL aanroept wanneer de iPad-batterij onder de 70% komt of boven de 50% komt