• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • 2021.1

Apparaatlogboeken

• Direct geheugen van recente wijzigingen op uitvoerapparaten
    • Wie, waarom en wanneer de waarde van een apparaat is gewijzigd

Apparaatfouten

Het apparaat kan nu een specifieke fout of waarschuwing rapporteren, met een beschrijving.

120x

Voorbeelden:

• Detectie van oververhitte output op relaismodules
    • Waarschuwing als de relaisuitgang te vaak wordt gewijzigd (wat de levensduur kan verkorten)
    • Waarschuwing als module oververhit is (gemeten in microprocessor)
    • Detectie van overbelaste output op LED / OC-module
    • Waarschuwing voor lage batterijspanning op ZigBee-apparaten
    • Detectie van kortsluiting en losgekoppelde sensor voor analoge ingangen

Nieuwe en verbeterde slimme regels

🎉 Nieuwe slimme regel: Script

Verbeterde slimme regel van de formule, met meerdere berekeningen die in een bepaalde volgorde worden geëvalueerd.

Voorbeeldgebruik: teller wordt gereset op een specifieke tijd of gebeurtenis, die de waarde van de vorige periode opslaat om de variabele te scheiden, terwijl de waarde continu wordt verhoogd tijdens de huidige periode

📅 Formule slimme regel

Optie toegevoegd om niet alleen na elke wijziging te evalueren, maar ook op een specifiek evenement (bijv. Elke zondag om 10.00 uur)

💡 Slimme regelverbeteringen met drukknop dimmen

Extra opties toegevoegd voor fading, mogelijkheid om minimale fade-waarde in te stellen, mogelijkheid om afhandeling van kort indrukken uit te schakelen, wat praktisch kan zijn bij gebruik in combinatie met Lighting timer smart rule

🏡 Bedien jaloezieën met op en neer drukknoppen

Verbeterd gedrag bij toepassing op meerdere blinds

🧮 Nieuwe wiskundige uitdrukkingen

VERMOGEN, MOD, ABS, PLAFOND, VLOER, RAND, RANDINT, TEKEN, SQRT, LOG, LN. Meer info >

Stabiliteit en transparantie

Eenvoudige waardeconversies

480x

Converteer analoge ingang of variabele naar een specifiek waardetype, bijv. CO2, windsnelheid, temperatuur, druk, etc.

280

Port Manager - Interne tabel met gebruikte poorten, die waarschuwt als er bijvoorbeeld 2 services zijn gekoppeld op dezelfde TCP / UDP-poort. Dit heeft doorgaans betrekking op pakketparser, integratieprotocol TCP / UDP, SIP-deurbel.
    Alle locaties - Informatie toegevoegd of de locatie online is, of hoelang deze offline is.
    E-mailmeldingen over mogelijke problemen met de besturingseenheid.
    Daikin airconditioning-interface - bugfixes.

Cloud API

Mogelijkheid om te gebruiken Siri-snelkoppelingen, NFC-tags, Android Tasker

Integratie met home-assistant.io dankzij community project
    Demo beschikbaar hier
    login: demo, wachtwoord: demo

480x

SIP-deurbel

• Peer-to-peer externe verbinding, automatisch geactiveerd, verbetert de audiokwaliteit
    • Audiokwaliteit verbeteringen
    • Verbeterde weergave van videostreams op alle platforms
    • Ring-meldingsverbeteringen op iOS en Android
    • Veel bugfixes

Gebruikersinterface en platformspecifiek

480x

480x

• iOS FaceID-controle bij opstarten

200x

Nieuwe hardware-interfaces

• Zigbee-gateway met portfolio van compatibele radioapparaten
    • Pakketparser kan nu een bestand ontleden via een FTP-verbinding
    • Ondersteuning voor Powerview Hub 2.0 (jaloezieën en zonwering)
    • Nieuwe Packet parser sjablonen: Yeelight, Denon Heos, OpenWeather etc.

Binnenkort beschikbaar

• Bugfixes van grafieken en statistieken, vooral op elektrische meters.