• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Daikin Airconditioning

Residentieel gesplitste eenheden

• Communicatie via TCP / IP in lokaal netwerk (geen internetverbinding vereist).
    • Meerdere split units kunnen volledig worden bediend vanuit TapHome met nul of minimale extra kosten.

Compatibel met split-units die Daikin Online Controller ondersteunen. Zoeken naar dit logo:

VRV

RTD-NET Modbus-gateway moet worden gebruikt voor binnenunits. Winkelprijs is 278 Euro.

Here is documentation.

EKMBDXA Modbus-gateway voor buitenunit ondersteunt maximaal 64 binnenunits. Geïntegreerd besturingssysteem voor naadloze verbinding tussen Split, Sky Air, VRV, chilers, AHU- en BMS-systemen. Communicatie via Modbus RS485-protocol.

Daikin-interface definiëren in TapHome

Open Instellingen → Hardware → TapHome Bus → Terminals en schakel één BUS-terminal uit zodat u deze kunt gebruiken voor communicatie met Daikin.

In Instellingen → Hardware → Nieuwe interface toevoegen → Daikin AC

Voeg gesplitste eenheden toe met het juiste adres.