Vereenvoudig de controle over uw huis!

Een enkele app regelt alles.

  • TapHome is het enige smart home-systeem waarin u zelf aanpassingen kunt doen.
  • TapHome is open - het integreert met alle apparaten in uw huis. We hebben integratie gedaan, zodat u dat niet hoeft te doen.
  • TapHome past in uw standaardbudget voor thermostaten of voor jaloeziebesturing.

Uw huis bouwen met behulp van een smart home-technologie maakt het toekomstbestendig. Het is een must voor een moderne woning en biedt onbeperkte bedieningsmogelijkheden

Verwarming en koeling

Geavanceerde algoritme leert de energiebehoefte van elke kamer. U krijgt meer comfort terwijl u ook energiebesparingen realiseert.

Zonwering

Het systeem kan rolluiken omzetten in een ander onderdeel in de verwarmings- of koelinstallatie.

Licht scènes

Meerdere lichten worden gecombineerd tot lichtscènes.

Luchtventilatie

Het regelt de luchtventilatie-intensiteit en het dimmen van het licht.

Irrigatie

Alarm

Het systeem kan worden geïntegreerd met een gecertificeerd alarm. Als het alarm is uitgeschakeld, is het mogelijk om andere activiteiten in te stellen - doe de lichten aan, doe de jaloezieën omhoog.

zwembaden

Systeem regelt zwembadfiltratiepomp, temperatuur en verlichting. Integratie met zwembadsysteem maakt afstandsbediening van waterkwaliteit mogelijk.

Zonnepanelen

Systeem schakelt tussen zonnepanelen en elektriciteit van het netwerk, afhankelijk van realtime behoeften.

Deuren en poorten

Ontgrendel de deur met een pincode toetsenbord, een kaartlezer of met een telefoon.

Toegangscontrole

Gasten van het pension ontvangen toegangscodes met een beperkte geldigheidsduur.

Sauna

Verwarm de sauna op afstand voor je thuiskomt.

Spraakbesturing

Integraties met Siri en Alexa

Multi-room audio

Integraties met Sonos, Denon, Fonestar

Open systeem

API, MQTT, HTTP, UDP, Modbus, Wiegand, DALI, DMX

Home Assistant

Integratie met alle IoT-apparaten.

TapHome ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Na aankoop van componenten voor zelfinstallatie van het bedrijf Ivan Nepraš, hebben we de communicatie met de fotovoltaïsche omvormer verbonden en de volledige automatisering gemaakt voor de tuin, het zwembad, de grill en de buitenverlichting. De aansluiting van PTZ-camera's op bewegingssensoren en verlichting werd niet naar mijn tevredenheid afgehandeld door andere bedrijven waarmee ik contact opnam. Ondersteuning elke dag tussen 07:00 en 19:00 uur zelfs in het weekend is het een voordeel voor mij.
Roman Varga 2023.08.02 — een maand geleden
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Ik kwam het TapHome-systeem en het bedrijf Smart Comfort tegen terwijl ik op zoek was naar een manier om de regeling van verwarming en extra randapparatuur in een gezinswoning op te lossen. Tijdens mijn zoektocht was ik onder de indruk van de professionele aanpak en het professionele advies dat dhr. Vrijen. Samen hebben we een passende oplossing geselecteerd en ontworpen voor het beheren en bewaken van geselecteerde verwarming, ventilatie, verlichting en andere elementen. Momenteel zijn we het systeem aan het uitbreiden om irrigatiesystemen en een schuifpoort aan te sturen. Ik gebruik het systeem nu ongeveer 2 jaar en ben helemaal tevreden met de validatie- en beheermogelijkheden. Op basis van bovenstaande ervaringen kan ik alleen maar het TapHome-systeem aanbevelen, waarvan de mogelijkheden min of meer onbeperkt zijn. Ik wil ook de heer Slobodnikova bedanken voor zijn professionele aanpak en werk aan mijn project. Wel bedankt
Rastislav Valko 2023.07.28 — 2 maanden geleden
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Geweldig smart home-systeem. Eenvoudig aan te passen aan uw specifieke wensen. Ik bedien al mijn apparaten/apparatuur met één swipe op mijn telefoon. Supersnelle ondersteuning bij vragen. Het helpt me om tijd en geld te besparen.
Tome Pesix 2023.07.18 — 2 maanden geleden
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Voor het familiehuis heb ik gekozen voor een oplossing van TapHome met behulp van SmartSwitch-componenten. De hele oplossing is volledig bestuurbaar via een mobiele applicatie. Het voordeel ten opzichte van de concurrentie (bijv. knx) is dat het grotendeels configureerbaar is door de klant. Zo kan de klant zelf instellen welke actie de smartswitch zal uitvoeren op een bepaalde stand en na een bepaalde actie (bijv. kort indrukken, lang indrukken etc.) rolluiken, irrigatiealarm enz.). Smartswitch-componenten hebben een heel aantrekkelijk ontwerp, het nadeel is hun hogere prijs. Ik heb het systeem al lang niet meer geïnstalleerd, maar als de componenten een goede levensduur hebben, is de investering de moeite waard. Wat de toepassing betreft, deze is heel eenvoudig en bevat alle systeemcomponenten. Het heeft meerdere profielen (beheerder, gebruiker), waar de beheerder nieuwe kan maken met verschillende machtigingen. Het is toegankelijk via de azuurblauwe cloud, d.w.z. dat het niet alleen toegankelijk is vanaf het lokale netwerk, maar overal vandaan.
Matej Mayer 2023.06.09 — 3 maanden geleden
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
We installeren dit systeem nu al enkele jaren (ik denk dat we al een voldoende aantal implementaties hebben) en we zijn zeer tevreden over TAPHOME. Ga zo door.
Ivan Zečevič 2023.06.08 — 3 maanden geleden

Laat meer zien