• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Weergegevens

Met TapHome kunt u gratis weergegevens downloaden naar de app.

• Pas de verwarmings- / koelprestaties aan op basis van de buitentemperatuur
    • Beslis of irrigatie zal worden gestart afhankelijk van de voorspelde regen
    • Laad meer stroom van de fotovoltaïsche panelen in de batterij als er wolken worden voorspeld
    • Bescherm jaloezieën of luifels afhankelijk van de windrichting

Opstelling

• Meld u aan op https://home.openweathermap.org/users/sign_up. Klik op de accountbevestigingslink in de e-mail die u ontvangt.
    • Vervolgens ontvang je nog een e-mail met je persoonlijke API-sleutel. Kopieer het naar het klembord.
    • Open de TapHome-app en ga naar Menu → Instellingen → Hardware → Nieuwe interface toevoegen → Packet parser → Toevoegen vanuit sjabloon → OpenWeather.
    • Plak de API-sleutel in het juiste veld. Voer ook de juiste lengte- en breedtegraad in voor de locatie van de installatie:

Scrol omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op Maken.

De app zal binnen enkele minuten de weergegevens kunnen ontvangen. Als het lang duurt, ga dan naar Instellingen → Hardware → Packet parser → OpenWeather → Service-instellingen en in deeldefinities voor het lezen tik op Testverzoek. Als de query gegevens retourneert, is alles in orde. De gegevens verschijnen binnenkort in de app.