Zoeken
MENU
  • Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • 2020.1

    • Amazon Alexa-integratie https://taphome.com/en/support/439943169
    • Integratie van HTTP-apparaten - bijv. Shelly, Sonos, Keba autolader, audio-ontvangers, etc. https://taphome.com/en/support/453935111
    • Thermostaat toont setpoint en actuele temperatuur in één grafiek
    • Grafieken kunnen worden toegevoegd aan een dashboard. Meerdere grafieken kunnen tegelijkertijd op dezelfde tijdlijn worden gescrold.
    • Apparaatdetails geven weer welke slimme regel momenteel actief is en wat de waarden van slimme regels zijn
    • Acties in slimme regels kunnen meldingen veroorzaken. Het is mogelijk om in te stellen welk account de melding moet ontvangen.
    • RGB-apparaten ondersteunen "set range" -functie voor helderheidsniveau
    • Instellingen - Alle gebruikers en Mijn locatie tonen momenteel ingelogde gebruikers
    • Lijst met locaties laat zien of het project online of offline is en geeft de laatste 4 cijfers van het toegangstoken weer
    • Voor apparaten die zijn gemaakt op basis van ModBus of HTTP API-sjabloon, kan een zone / categorie zijn ingesteld
    • Apparaat in dashboardweergave geeft zone weer
    • PWM-uitvoer toont de status van een relais in dashboard / detailweergave
    • Mogelijkheid om de taal in te stellen in het menu Mijn locatie
    • 8 DIM-module geeft aanvullende informatie weer - frequentie, pulslengte, aantal fouten, laatste fout, spanning
    • Nieuwe apparaattypes: thermo-elektrische klep, mengklep, circulatiepomp, temperatuursensoren, aanwezigheidsmelder