• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Packet parser (HTTP, TCP, UDP, FTP, MQTT)

In TapHome is de Packet Parser een hardware-interface (Instellingen → Hardware → Voeg een nieuwe interface toe → Packet parser) die wordt gebruikt om apparaten van derden met de controller te verbinden. Deze apparaten kunnen met de besturingseenheid communiceren via WiFi of LAN via het TCP/IP-protocol.

De Packet Parser gebruikt een eigen scripttaal die speciaal is ontworpen voor het TapHome systeem. Deze taal wordt gebruikt om de aangesloten apparaten en hun communicatie met de controller te besturen en te beheren. Klik hier voor meer informatie over de TapHome scripttaal