• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Akuvox

Akuvox R20A begint met DHCP ingeschakeld. Er is gedeeltelijk functionele ONVIF - dus het is mogelijk om de deurbel op het netwerk te vinden door de TapHome-app. Als u het IP-adres van de deurbel hebt, gebruikt u dit in de webbrowser om u aan te melden bij het apparaat met standaardaccountbeheerder en wachtwoordbeheerder.

Selecteer Intercom - basisinstellingen en stel de volgende parameters in:

Kies Account1.

Stel het nummer van de drukknoptoets in op de eerste plaats als 111.

Stel de maximale gesprekstijd in op 2 minuten. Merk op dat zelfs als dit op langere tijd is ingesteld, de TapHome-Core het gesprek na twee minuten zal beëindigen.

Push to hang-up inschakelen - hiermee kunt u het gesprek direct beëindigen nadat u tijdens het gesprek op de belknop hebt gedrukt.

Navigeer naar Intercom - Relais en stel de volgende parameters in:

Stel de Relay Delay (sec) in op het aantal seconden dat de deur wordt geopend na het activeren van de deurschakelaar via de TapHome-app. Houd er rekening mee dat dezelfde waarde moet worden ingesteld in TapHome HTTP-schakelparameters.

Schakel HTTP API-schakelaar open in.

Stel de gebruikersnaam in op admin en wachtwoord op dezelfde manier als voor inloggen op het apparaat. Houd er rekening mee dat er slechts één accountdefinitie is in de TapHome-app, dus alle toegang moet op hetzelfde account worden ingesteld.

Navigeer naar Intercom - RTSP en stel de volgende parameters in:

Schakel RTSP-server in.

Schakel RTSP Audio uit - audio wordt overgedragen via SIP.

Navigeer naar Intercom - HTTP API en stel de volgende parameters in:

Schakel HTTP API in.

Stel Auth Mode in op Digest.

Navigeer naar Account - Basic en stel de volgende parameters in:

Kies Account 1 en stel dit in op Ingeschakeld.

Stel Gebruikersnaam in op 112 en een willekeurig wachtwoord.

Stel het SIP Server 1 IP-adres in op TapHome Core IP-adres. Zie Mijn locatie om Core adres te vinden. Houd er rekening mee dat wordt voorgesteld om een statisch IP-adres te gebruiken voor TapHome Core en ook voor Core . Volg deze documentatie voor TapHome Core statische IP-adresconfiguratie: https://taphome.com/en/support/332431441.

Stel Transporttype in op UDP.

Houd er rekening mee dat nadat alle instellingen correct zijn, de status van het account wordt gewijzigd in Geregistreerd.

Navigeer naar Account - Geavanceerd en stel de volgende parameters in:

Kies Account 1.

Controleer of de PCMU zich in ingeschakelde audiocodecs bevindt. Andere audiocodecs kunnen worden verplaatst naar uitgeschakeld.

Stel Automatisch beantwoorden in op Ingeschakeld.

Stel Anonieme oproep in op Ingeschakeld en Anonieme oproep weigeren op Uitgeschakeld.

Navigeer naar Netwerk - Basis en stel de volgende parameters in:

Er wordt voorgesteld om de netwerkinstellingen te wijzigen van DHCP-modus naar Statische IP-modus. Zorg ervoor dat uw instellingen correct zijn volgens de vereisten van uw lokale netwerkrouter.

Navigeer naar Telefoon - Oproepfunctie en stel de volgende parameters in:

Stel de Auto Answer-modus in op Audio (houd er rekening mee dat video altijd wordt verzonden via RTSP of beeldmomenten).

Stel Multicast Codec in op PCMU.

Schakel Direct IP in en stel de Direct IP-poort in op 5060.

Navigeer naar Telefoon - Spraak en stel de volgende parameters in:

Pas het microfoonvolume en luidsprekervolume aan en test de audioverbinding. We raden aan om ten minste het luidsprekervolume in te stellen op maximale waarde 15.

Omdat AkuvoxR20A het ONVIF-protocol niet volledig ondersteunt, is het nu nodig om de videostreams, foto-opname en HTTP-schakelaar handmatig in te stellen. Volg eerst de algemene SIP-apparaatinstellingen Configuratie in TapHome: https://taphome.com/en/support/239173657?e=t. Onbekend apparaat toevoegen. Nadat u het IP-adres van het apparaat, de inlognaam, het wachtwoord en het verbindingstype op Digest hebt ingesteld, controleert u of de verbinding werkt en volgt u de volgende parameters:

Zet de videostream met lage resolutie op

/live/ch00_1

Zet videostream met hoge resolutie op

/live/ch00_0

Stel Snapshot HTTP-pad in op

Schakel SIP in.

Hierna handmatig HTTP-switch toevoegen en in service-instellingen de volgende parameters instellen:

Stel OnHttpPath in op / fcgi / do? Action = OpenDoor & Gebruikersnaam = admin & Wachtwoord = xxxx & DoorNum = 1 - houd er rekening mee dat het juiste wachtwoord moet worden gebruikt zoals u het eerder in het apparaat hebt ingesteld.

Stel SwitchOffTime in op dezelfde waarde als in apparaat - alleen in miliseconden.