• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Compatibility list

Zorgeloze huishoudelijke controle met een breed scala aan compatibele apparaten.

Apparaten van verschillende fabrikanten integreer je naadloos in TapHome, waardoor je alle apparaten in huis comfortabel kunt bedienen. Dankzij vooraf voorbereide sjablonen kunt u eenvoudig apparaten toevoegen en de huisbediening naar behoefte uitbreiden.

Als je een specifiek apparaat niet hebt gevonden in de lijst met compatibele apparaten, vind je onderaan de pagina de apparaten waar we momenteel aan werken. Heeft u een template nodig waar wij niet aan werken, neem dan contact op met de verkoopafdeling.

Wij bereiden voor

Apparaat

Toestand

MITSUBISHI heat pump via PROCON converter

To Do

NanoGreen electricity spot prices

To Do

Brotje gas boiler

To Do

Huawei Smartlogger

To Do

Modbus TCP: Acond Pro

In Progress

OpenWeather: updated API

In Progress

BBQKees: EMS to IP gateway

To Do

Packet parser: Fonestar - add playlist playback and source switching

In Progress

Modbus TCP: Jablotron Futura - update: add external sensors (CO2, temp., humidity (1-8)), boost button and boost time

To Do

Modbus RTU - Nibe F1245 PC

In Progress

Modbus RTU - SOFAR SOLAR Inverter (3P)

Review