• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen

Via de applicatie

Maak verbinding met de locatie die u wilt beheren. Open Mijn locatie → en selecteer een van de acties:

• Back-up maken: de applicatie verzamelt de installatiegegevens, genereert een back-upbestand (.bak) en biedt een dialoogvenster om het bestand op te slaan. Daarom kan de back-up rechtstreeks als bestand op het apparaat worden opgeslagen of per e-mail naar iCloud, Drive of Dropbox worden verzonden.
    • Herstellen vanaf back-up: het herstellen van een back-up gebeurt op dezelfde Core van waaruit u deze back-up hebt gemaakt, het werkt voor dezelfde Access token . Selecteer een bestaand .bak-bestand. Houd er rekening mee dat de back-up ook gebruikersinformatie bevat, dus als u op het moment van de back-up geen toegang had, kunt u de toegang kwijtraken.
    • Kloon de besturingseenheid vanuit een back-up: wordt gebruikt bij het vervangen van Core , bijvoorbeeld bij het migreren naar een nieuwere revisie.
    • Fabrieksinstellingen herstellen: zet Core terug naar de oorspronkelijke staat. Deze bewerking moet worden uitgevoerd op het lokale netwerk.

Het back-upbestand (*.bak) bevat informatie over apparaten, Smart Rules , locatiekenmerken (naam, GPS, enz.), toegangssysteem, gebruikers. Het bevat geen statistische gegevens voor de lange termijn, die in de cloud worden opgeslagen.

Via USB-flashdisk

Formatteer de schijf naar het FAT32-bestandssysteem

Maak een map met de naam volgens de bewerking die u wilt uitvoeren (bijv. D:\ netwerk-reset)

De bewerking wordt uitgevoerd direct nadat de flashdisk naar de besturingseenheid is geduwd.

Beschikbare bewerkingen

/network-reset - reset de netwerkinstellingen van het besturingssysteem naar de standaard (IP wordt toegewezen door DHCP)

/backup-create - maak een back-upbestand op de flashdisk

/backup-restore

• herstel back-up van bestand in de map \backup-restore, bestandsnaam moet de naam access token.bkp hebben (bijv.: AAAABBBBCCCCDDDD.bkp)
    • back-upbestand wordt na succesvol herstel naar de map \archief verplaatst

/auto-restore

• herstel back-up van bestand in de map \auto-restore, bestandsnaam moet de naam access token.bkp hebben (bijv.: AAAABBBBCCCCDDDD.bkp)
    • back-upbestand blijft op zijn plaats, dus het herstel kan worden herhaald door de flash-schijf los te koppelen en weer aan te sluiten, of het wordt automatisch om middernacht uitgevoerd als de flashdrive zich nog in de besturingseenheid bevindt

/reset-factory-defaults - hetzelfde als Fabrieksreset vanuit de app