• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • DMX

Het onderstaande voorbeeld laat zien hoe DMX te integreren in Taphome via Taphome DMX Gateway.

1. STAP: Verbind DMX GATEWAY met elke Taphome BUS-terminal. Het kan bij de terminal zijn, samen met andere Taphome-modules.

1. STAP: DMX Gateqay instellen binnen Taphome-toepassing

a) Zorg ervoor dat de terminal is gekoppeld aan TapHomeBus CCU op de pagina Hardware-instellingen

b) Start de scan "Nieuwe apparaten zoeken" op de instellingenpagina van TapHome Bus

c) Na een succesvolle scan opent u het DMXG-apparaat op de instellingenpagina van TapHome Bus

d) Gebruik "+ Apparaat toevoegen" om een nieuw DMX-apparaat toe te voegen

e) Het resultaat