• Tik op Home-apps
  • Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Hoe u een nieuwe pincode toevoegt voor een lezer met toetsenbord

Ga naar InstellingenToegangToegangskaart toevoegen.

Tik op de Wiegand Gateway waarop u de pincode wilt inschakelen.

Kies Virtuele kaart maken - alleen pincode. Voer uw pincode in. Standaard moet het minimaal 4 karakters bevatten. Dit kan later worden gewijzigd. Tik op Geldig tot en kies een datum in de toekomst. Ga terug. De kaart is aangemaakt, u kunt deze onderaan de lijst Toegangskaarten zien. Er is geen gebruiker toegewezen.

Tik op de nieuwe kaart. Tik op Gebruiker toewijzen. Kies uw wereldwijde account.

Tik onderaan op Onbeperkte geldigheid instellen. Tik op Terug.

Scroll naar boven en tik op de Wiegand Gateway waarop u de pincode configureert. Tik op Service-instellingen. Tik op het volgende scherm op Weekplannen en gebruikers bewerken. Tik op Een weekabonnement toevoegen of tik op het weekplan dat u mogelijk al heeft. Tik op Standaard weekplan. Tik op Nieuwe gebruiker toevoegen. Kies het account. Tik meerdere keren op Terug.

Test uw nieuwe pincode.