• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Hoe u een nieuwe pincode toevoegt voor een lezer met toetsenbord

Ga naar InstellingenToegangToegangskaart toevoegen.

Tik op de Wiegand gateway waarop u de PIN-code wilt inschakelen.

Kies Maak virtuele kaart - alleen PIN. Voer uw pincode in. Standaard moet het minstens 4 tekens lang zijn. Dit kan later worden gewijzigd. Tik op Geldig tot en selecteer een toekomstige datum. Ga terug. De kaart is gemaakt. U ziet het onderaan de lijst toegangskaarten. Er is geen gebruiker toegewezen.

Tik op het nieuwe tabblad. Tik op Gebruiker toewijzen. Selecteer uw TapHome account.

Tik onderaan op Set unlimited. Tik op Terug.

Scroll omhoog en tik op de Wiegand gateway waarop u de PIN configureert. Druk op Service-instellingen. Op het volgende scherm tikt u op Wekelijkse schema's en gebruikers bewerken. Tik op Een weekplan toevoegen of een weekplan dat u al hebt. Tik op Standaard weekplan. Tik op Een nieuwe gebruiker toevoegen. Selecteer een rekening. Tik meerdere keren op Terug.

Probeer uw nieuwe PIN-code.