• Uitdrukkingen
  • Systeemarchitectuur per projecttype
  • Gebruikers en machtigingen
  • Integreer meerdere Core controle-eenheden

In projecten waarbij meerdere Cores in één master moeten worden geïntegreerd Core is het mogelijk integratie-interfaces te gebruiken.

De eerste stap is om apparaten bloot te leggen via een fysieke interface (RS485, TCP of UDP). Raadpleeg: https://taphome.com/en/support/171606078.

Nadat u apparaten hebt blootgesteld aan al uw Cores en elke Core zijn eigen unieke interface-ID heeft, kunt u beginnen deze te integreren met de master Core . Ga naar Instellingen → Hardware en kies Nieuwe interface toevoegen :

Kies een van de integratieprotocolinterfaces - volgens de eerder gebruikte interface voor blootgestelde apparaten. Stel vervolgens parameters in voor de geselecteerde interface.

Kies bij gebruik van de seriële interface terminal- en communicatieparameters van de seriële lijn:

Wanneer u de TCP-interface gebruikt, stelt u het IP-adres en de poort van de slave-interface in:

Stel bij gebruik van de UDP-interface het UDP-adres en de poort van de slave-interface in. UDP-adres kan de indeling van het uitzendadres hebben. Uitzendadres heeft 255 in het adresgedeelte dat moet worden uitgezonden. In het volgende voorbeeld worden alle adressen in subnet 192.168.100 geadresseerd:

Houd er rekening mee dat het na het invullen van de parameters noodzakelijk is om ze op te slaan voor de volgende acties.

Klik in geconfigureerde parameters op Nieuwe apparaten zoeken . Slave Core waar blootgestelde apparaten zijn geconfigureerd, moeten op dit moment gereed zijn.

Na het voltooien van de zoekopdracht worden alle gevonden apparaten weergegeven met de originele namen:

Keer terug naar het hoofdinterfacescherm en u ziet al uw apparaten. Houd er rekening mee dat het serienummer van het apparaat eindigt met slave-interface-ID en slave-apparaat-ID.