• Uitdrukkingen / Scripttaal
  • Gebruikers en machtigingen
  • Back-up, back-up herstellen, terugzetten naar fabrieksinstellingen
  • Software release notes
  • Gegevens exporteren van TapHome naar Google Spreadsheet met Integromat

Ga in de TapHome-app naar Menu - Instellingen - Apparaten vrijgeven - Nieuwe interface toevoegen - Integromat toevoegen. Zodra Integromat is toegevoegd, tikt u op Apparaat toevoegen en kiest u de apparaten waarvoor u de gegevens naar Google Spreadsheet wilt schrijven.

Maak het Google Spreadsheet-bestand. Maak kolommen die u wilt vullen met gegevens van TapHome.

Maak een account aan op integromat.com. Maak een nieuw scenario op https://www.integromat.com/scenario/add. Op de pagina "Welke diensten wilt u integreren?" zoek naar TapHome en Google Spreadsheets. Klik op Doorgaan.

Klik op het TapHome-pictogram. U krijgt deze opties:

Nu heb je twee opties:

• Ofwel wilt u gegevens op vaste tijdsintervallen ontvangen. Bijvoorbeeld temperatuur. Kies in dit geval Apparaatwaarde ophalen.
    • Of u wilt dat elke wijziging van een apparaat in de spreadsheet wordt geschreven. Kies in dat geval Watch Device Value.

Belangrijk - schakel het selectievakje "kaart" uit. Kies vervolgens het apparaat.

Krijg apparaatwaarde

Klik vervolgens op het rechter "oor" van het TapHome-item om Google Sheet toe te voegen.

Klik in het lege veld met de kolomnaam uit uw Google-spreadsheet en kies Waarde ophalen: